Cikkek

Liana Grigore - Istoric al descoperirii, bemutatja a Basarabi-Murfatlar emlékműveit és emlékműveit (INUS manuscris din arhiva)

Liana Grigore - Istoric al descoperirii, bemutatja a Basarabi-Murfatlar emlékműveit és emlékműveit (INUS manuscris din arhiva)


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Liana Grigore - Istoric al descoperirii, a bemutató és a Basarabi Murfatlar emlékműve és emlékműve (INUS manuscris din arhiva)

Agrigoroaei, Vlagyimir

Studia Patzinaka, 2007, 4.1, 7–28

Absztrakt

Acest text este la origine un manuscris din arhiva Institutului Naţional al Monumentelor Istorice (fosta Direcţie a Monumentelor Istorice). Se află întrunul dintre cele două dosare Basarabi-Murfatlar, nu are număr de inventar şi este semnat de Liana Grigore, 1962. október 28. - Basarabi. În ciuda faptului că a fost redactat pentru un public restrâns (conducerea aceleiaşi instituţii; textul este un referat) şi că autoarea nu este arheolog de formaţie, importanţa textului pentru studierea complexului rupestru de la Basarabi-Murfatlar este dátumgondozás nu au fost publicate în nici-unul dintre studiile de specialitate dedicate sitului. Tonul lui este pe alocuri sentimental, fapt datorat implicării autoarei în încercările repetate de salvare a monumentului, sau oferă prea multe informaţi privind restaurarea, în detrimentul datelor arheologice pe care noi înşine le-mai fi preferat cu.


Nézd meg a videót: Revelionul TVR1: La mulţi ani, România! (Lehet 2022).